mr. A. Celebi

Altan Celebi

Partner

E-MAIL
Altan@boymansenpartners.nl
TELEPHONE
085 - 400 85 00

‘In deze wereld is niets zeker, behalve de dood en belastingen’
– Benjamin Franklin

Alhoewel belastingen een zekerheid zijn in het leven, bezorgt het bij mensen juist vaak onzekerheid. Deze onzekerheid neem ik graag voor u weg, zodat u zich kan focussen op de zaken waar u zich daadwerkelijk op wilt focussen.

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met het importeren van goederen uit China. Deze verkocht ik aan vrienden en familie en hierbij kreeg ik al vroeg te maken met belastingen. Sindsdien heb ik altijd een fascinatie voor het vak gehad en dit heeft uitgemond tot mijn inschrijving voor de studie Fiscaal Recht op de Universiteit Leiden. De afgelopen jaren waren de beste van mijn leven en heb hier naast uitgebreide fiscale kennis en vaardigheden ook vrienden voor het leven gemaakt.

Na meegelopen te hebben bij de Big 4 kwam ik er al snel achter dat het niet voor mij weggelegd was. Men wordt veelal in een specialistische hoek geduwd en het contact met de mensen achter de bedrijven is minimaal. Ik merkte dat ik mijn kennis en kunnen liever inzette op bredere schaal en dichter bij de personen achter het bedrijf wilde staan. Een van de vriendschappen uit mijn studentenjaren hebben geleid tot de oprichting van Boymans en Partners. Hierin gaan wij met onze uitgebreide fiscale kennis en vaardigheden kwalitatief fiscaal en juridisch advies verzorgen. Deze kwaliteit blijft gewaarborgd door permanent onderhoud van vakstudie en opleidingen.
Naast belastingen heb ik ook een grote passie voor koken en krachttraining. In mijn werk zie ik echter veel raakvlakken: je hebt de juiste ingrediënten en uitvoering nodig in de keuken en discipline en uithoudingsvermogen in de sportschool. In mijn werk heb ik tevens de juiste ingrediënten en uitvoering nodig en zal ik voor klanten doorgaan tot het bittere eind.

Opleidingen

Universiteit Leiden – Bachelor Fiscaal Recht
Universiteit Leiden – Master Fiscaal Recht

De rest van het team

https://boymansenpartners.nl/wp-content/uploads/2022/02/Rob-portret.jpg
Rob Boymans

Managing Partner

https://boymansenpartners.nl/wp-content/uploads/2022/02/maarten-portret-2.png
Maarten Boymans

Partner

Neem contact met ons op