mr. R.W. Boymans

Rob Boymans

MANAGING PARTNER

E-MAIL
Rob@boymansenpartners.nl
TELEPHONE
085 - 400 85 00

Werkzaamheden:

Na een aantal jaren praktijkervaring te hebben opgedaan bij diverse accountants- en belastingadvieskantoren werd het tijd om de eigen weg te volgen. Vernieuwend, betrokken en gedegen kenmerken de nieuwe start als zelfstandig belastingadviseur in Zeist. Een snel groeiend kantoor met vele vaste en tevreden cliënten, zowel (vermogende) particulieren als ondernemers, noopte tot uitbreiding van het kantoor met een accountancy tak. De samenwerking werd gevonden met met twee partners (RA en AA) die zich graag aansloten onder de naam Boymans en Partners accountants en belastingadviseurs, met vestigingen in Zeist en Soest.

Na een aantal succesvolle jaren met veel plezier te hebben samengewerkt als partner en belastingadviseur werd in 2000 besloten de samenwerking te beëindigen. Het werd tijd om nieuwe uitdagingen aan te gaan en wat specialistischer te gaan werken.

Dit resulteerde ondermeer in de samenwerking met de heer Mr. Henk Alers. Zijn ervaring en expertise als notaris en mediator waren een uitstekende aanvulling bij onze gezamenlijke activiteiten op het gebied van bedrijfs- en managementondersteuning. Daarnaast was er natuurlijk onze vergaande expertise op het terrein bedrijfsoverdrachten en bedrijfsopvolging, zowel fiscaal als civielrechtelijk.

Na het bekleden van meerdere directiefuncties bleef de specifieke fiscale praktijk lonken.

Tot de klantenkring behoren; (vermogende) particulieren, kleine en middelgrote bedrijven in vele bedrijfstakken als ook vrijeberoepsbeoefenaars. De jarenlange ervaring en het onophoudelijk onderhouden van die deskundigheid door permanente vakstudie en opleidingen vormen de sterke basis van mijn juridische – en fiscale adviespraktijk.

Opleidingen en nevenfuncties

OPLEIDINGEN

Diverse opleidingen op administratief gebied
Lid van de Federatie Belasting Academie (nu Register Belastingadviseurs)
Rijksuniversiteit Leiden, Fiscaal recht

NEVENFUNCTIES

Nederlandse Curlingbond – Voorzitter

Federatie Belastingacademie – Docent winst en onderzoek van 1999 tot 2009

Federatie Belastingacademie – Interim manager, met speciale taak accreditatie Master/Bacheloropleidingen

Register belastingadviseurs – Lid van de bezwaarcommissie examenuitslagen

Theater Filmhuis Café – Penningmeester

Bouwonderneming – Toezichthouder

De rest van het team

https://boymansenpartners.nl/wp-content/uploads/2022/02/maarten-portret-2.png
Maarten Boymans

Partner

https://boymansenpartners.nl/wp-content/uploads/2022/02/Altan-portret-2.jpg
Altan Celebi

Partner

Neem contact met ons op