Success is not final, failure is not
final: it is the courage to continue that counts.

- Winston S. Churchill

Meet The Partners

https://boymansenpartners.nl/wp-content/uploads/2022/02/Rob-portret.jpg
mr. R.W. Boymans

Managing Partner

https://boymansenpartners.nl/wp-content/uploads/2022/02/maarten-portret-2.png
mr. M.F.M. Boymans

Partner

https://boymansenpartners.nl/wp-content/uploads/2022/02/Altan-portret-2.jpg
mr. A. Celebi

Partner

Kundig belastingadvies

Fiscale wetgeving

De belastingwetten en -regels zijn de afgelopen jaren meer en meer gecompliceerd geworden. Daar waar belastingplichtigen in het verleden daardoor de hulp van een ervaren belastingadviseur zochten, is het voor deze belastingadviseur zelf ook steeds ingewikkelder geworden. Uiteraard hebben we alle expertises wel in huis, maar is het ook heel belangrijk geworden om de grenzen van onze kennis te onderkennen en gebruik te maken van een uitgebreide en zeer deskundige kring van specialisten. Vandaar dat wij ons de huisarts onder de fiscalisten noemen.

Natuurlijk staan we u in alle dagelijkse of jaarlijkse financiële en fiscale vragen terzijde waarvoor we uiteraard uitstekend zijn gekwalificeerd. Mochten vraagstukken gecompliceerder en of uitgebreider worden dan schakelen we deze deskundigen in, maar bovenal, blijven wij u ook hierbij steeds terzijde staan.

Up-to-date kennis

Als fiscale “huisartsen” blijven wij onze kennis constant updaten en vernieuwen, blijven we ons consequent op de hoogte houden van veranderende wetten en jurisprudentie maar ook op het gebied van automatisering van administratie en aangiften blijven wij streven naar optimalisatie en gebruiksgemak voor onze cliënten.

Neem contact op met Boymans en Partners